Exact Online Salaris

Voor de verzorging van uw salarisadministratie maken wij gebruik van de Software van Exact Online Salaris.

Het verzorgen van uw salarisadministratie

Voor de verzorging van uw salarisadministratie maken wij gebruik van de Software van Exact Online Salaris. Vanuit dit pakket verzenden wij maandelijks digitaal de loonstroken naar uw werknemers en tegelijkertijd ontvangt u van ons diverse rapportages inzake de salarissen. Werkt u voor uw financiële boekhouding ook met Exact Online, dan worden de salarismutaties naadloos geïntegreerd met uw boekhouding. 

Controle, definitieve verloning en aangifte Loonheffing uitbesteden

Exact Online maakt online samenwerken met ons advies- en administratiekantoor heel makkelijk. Zo kunt u ook een deel van uw salarisadministratie aan ons uitbesteden. Muteer bijvoorbeeld zelf nieuwe medewerkers, salariswijzigingen en kostenvergoedingen. Wij controleren vervolgens uw mutaties nog eens en verzorgen de verdere verwerking, zoals de definitieve verloning, de verzending van de loonstroken en het indienen van de aangifte Loonheffing.

Alleen uw aangifte Loonheffing uitbesteden

Met Exact Online Salaris kunnen wij uw aangiften Loonheffing volledig online voorbereiden en via ons digitale aangiftekanaal met de Belastingdienst voor u indienen. Als ondernemer voldoet u dan volledig aan de moderne eisen voor het indienen van de aangifte Loonheffing.

Ondersteuning Exact Online Salaris

Wij ondersteunen u bij de keuze van de juiste Exact Online oplossing voor uw onderneming en bij het inrichten, onderhouden, verwerken en controleren van uw Exact Online omgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor training en coaching van uw Exact Online gebruikers.

Neemt u dan vrijblijvend contact op met een Business coach van Pollux Adviesgroep of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan graag contact met u op voor een nadere kennismaking.