Advisering mkb

Proactieve juridische en fiscale advisering

Als ondernemer mag je veel verwachten van jouw accountant of boekhouder. Je betaalt jaarlijks toch een aanzienlijk bedrag voor zijn of haar dienstverlening. Maar worden jouw verwachtingen vervolgens ook waargemaakt? Is jouw accountant of boekhouder wel die proactieve adviseur die meer rendement uit jouw onderneming weet te halen?

Goede advisering is een continu proces

Advisering op juridisch, fiscaal en administratief gebied is bij Pollux Adviesgroep een continu proces. Hierin wordt regelmatig voor jou en jouw onderneming beoordeeld of veranderingen in belastingwetgeving, bedrijfsresultaten of toekomstplannen aanleiding geven om eerdere adviezen bij te stellen. Dit doen wij proactief.

Betrouwbare managementinformatie

Snelle en betrouwbare managementinformatie is een belangrijke voorwaarde voor goede advisering aan onze relaties. Maar als ondernemer wil je zelf ook snel en helder inzicht in jouw bedrijfsresultaten. Pollux Adviesgroep gebruikt hiervoor de bewezen oplossing Visionplanner. Samen met jou formuleren wij de kritische prestatie-indicatoren voor jouw onderneming die wij vervolgens voor jou inzichtelijk maken. Zowel financieel als operationeel.

Uw bedrijfsadviseur ook online. Effectief en efficiënt.

De Online bedrijfsadviseur van Pollux Adviesgroep voelt zich betrokken bij het succes van jouw onderneming en verdiept zich continue in de ontwikkelingen in jouw branche. Zo kun je met jouw Online bedrijfsadviseur op ieder moment sparren over operationele én financiële onderwerpen. De Online bedrijfsadviseur is ondernemend, strategisch, bewaakt jouw doelstellingen en richt zich samen met jou op groei en rendement. Voor jouw onderneming, maar ook voor jou als ondernemend privé persoon.

Online bedrijfsadvies voor startende ondernemers

Wanneer je een eigen bedrijf start, moet er veel geregeld worden. Pollux Adviesgroep ondersteunt startende ondernemers bij de belangrijkste stappen in de opstartfase en blijft ook na de opstartfase betrokken als adviseur voor de ondernemer. Bespreek eens vrijblijvend jouw ondernemersideeën en ondernemingsplan met een Online bedrijfsadviseur van Pollux Adviesgroep. Wij geven je graag feedback en leggen je uit hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw ondernemerschap.

Online advieskantoren in heel Nederland

Voor onze administratieve dienstverlening en advisering zijn wij niet gebonden aan een fysieke locatie. Wij hebben kantoren in Groningen en in Zuidhorn, maar ons streven is om zoveel mogelijk met jou samen te werken in de cloud. Zo werken wij snel, efficiënt en effectief samen met onze relaties. Naast het gebruik van moderne communicatiemiddelen, zoals Skype, Exact Online, Twinfield, Jortt en Visionplanner, maken wij ook gebruik van e-mail, telefoon en wij bezoeken onze relaties uiteraard ook op locatie als de activiteiten hierom vragen.

Benieuwd hoe u er voor staat met uw onderneming?

Laat dan hier jouw gegevens achter en een Business Coach van Pollux Adviesgroep neemt contact met jou op voor een nadere kennismaking. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen of eerst nog meer lezen over onze werkwijze.