Managementinformatie

Grip op uw bedrijfsresultaat door direct online inzicht

Snelle en betrouwbare managementinformatie is een belangrijke voorwaarde voor goede advisering aan onze relaties. Maar als ondernemer wilt u zelf ook snel en helder inzicht in uw bedrijfsresultaten. Pollux Accounting & Advisering gebruikt hiervoor de bewezen cloud oplossing Visionplanner. Samen met u formuleren wij de kritische prestatie-indicatoren voor uw onderneming die wij vervolgens online voor u inzichtelijk maken. Zowel financieel als operationeel.

Blijf op koers en stuur op uw begroting

Naast het formuleren van de kritische prestatie-indicatoren van uw onderneming, kunnen wij u ook ondersteunen bij het opstellen van uw begroting en/of budget. Hierin worden uw bedrijfsplannen en doelstellingen voor een bepaalde periode vertaald naar een financieel plan en een liquiditeitsplanning. Wij adviseren ondernemers om hier op te sturen en signaleren daarom proactief significante afwijkingen in een bepaalde periode.

Liquiditeitsprognose

Wij sturen continue met u mee en kijken daarbij ook steeds naar de toekomst. Zo leggen wij uw liquiditeitsplanning regelmatig naast uw realisatie en uw begroting en voorzien wij u van een nieuwe liquiditeitsprognose. Zo weet u exact hoe u er financieel voor staat en kunt u tijdig uw bedrijfsprocessen bijsturen – wanneer dat nodig is. Ook bent u goed geïnformeerd met het oog op investeringsbeslissingen en financieringsaanvragen.

Benchmark. Hoe doen uw collega’s het?

Wanneer u de beschikking heeft over snelle en betrouwbare managementinformatie, wordt het ook interessant om uw bedrijfsresultaten te vergelijken met de resultaten van uw collega’s in uw branche. Denk aan het gemiddelde van de branche, de top-3 en uw eigen positie in de branche. Met een Business coach van Pollux Adviesgroep kunt u vervolgens analyseren en bespreken waar de belangrijkste verschillen met de branche liggen en actie ondernemen.

Wilt u meer informatie?

Laat dan hier uw gegevens achter en een Business Coach van Pollux Adviesgroep neemt contact met u op voor een nadere kennismaking. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen of eerst nog meer lezen over onze werkwijze.