Business coaching

Business coaching zorgt voor meer groei en rendement door heldere strategie en goede advisering

Als ondernemer mag u veel verwachten van uw accountant of boekhouder. U betaalt jaarlijks toch een aanzienlijk bedrag voor zijn of haar dienstverlening. Maar worden uw verwachtingen vervolgens ook waargemaakt? Is uw accountant of boekhouder wel die proactieve adviseur die meer rendement uit uw onderneming weet te halen?

Business coaching is een strategische keuze.

De Business coach van Pollux Adviesgroep voelt zich betrokken bij het succes van uw onderneming en verdiept zich continu in de ontwikkelingen in uw branche. Zo kunt u met uw persoonlijke Business coach sparren over operationele én financiële onderwerpen. De Business coach is ondernemend, strategisch, bewaakt uw doelstellingen en richt zich samen met u op groei en rendement. Voor uw onderneming, maar ook voor u als ondernemend privé persoon.

Business coaching is een totaal concept.

Naast proactieve bedrijfsadvisering zorgt de Business coach voor ondersteuning op het gebied van administratie en boekhouding, bedrijfsautomatisering, jaarcijfers en publicatiestukken, belastingaangiften en juridische en fiscale vraagstukken. De Business coach maakt hierbij gebruik van innovatieve cloud oplossingen en levert een directe bijdrage aan de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Op die manier heeft u sneller toegang tot belangrijke bedrijfsinformatie.

Wilt u meer weten over Business coaching?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met een Business coach van Pollux Adviesgroep of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan graag contact met u op voor een nadere kennismaking. Lees ook meer over onze werkwijze.