Pollux Adviesgroep – Jouw partner in administratie en advies

Administratie

Ondernemers besteden de administratie steeds vaker uit. Zo bespaart u kostbare tijd en behaalt u meer inzicht en voordeel uit uw administratie.

Business coaching

Business coaching is een totaal concept gericht op rendement en groei. Niet alleen voor uw onderneming, maar ook voor u als ondernemend privé persoon.

Exact Online

Laat u door een gecertificeerd kantoor ondersteunen bij het inrichten, onderhouden, verwerken en controleren van uw eigen Exact Online omgeving.

Proactieve advisering

Ondernemers worden continu geconfronteerd met juridische en fiscale wetten en spelregels. Door goede proactieve advisering kunt u hier ook voordeel uit behalen.

Managementinformatie

Houd grip op uw bedrijfsresultaat. Direct online inzicht en bijsturen. Periodiek resultaten vergelijken met begroting, liquiditeit plannen en prestatie-indicatoren meten.

Starten onderneming

Wanneer u een eigen bedrijf start, moet er veel geregeld worden. Laat u zich daarom uitgebreid adviseren en kies voor professionele ondersteuning bij de opstart.

Welkom bij Pollux Adviesgroep

Ben je op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor dat jou kan voorzien van deskundig advies? Dan ben je bij Pollux Adviesgroep aan het juiste adres. Wij zijn een toonaangevend administratiekantoor waarbij advies voorop staat. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang ervaring hebt, wij helpen je graag om jouw financiële zaken op orde te krijgen.

Waarom kiezen voor Pollux Adviesgroep?

Bij Pollux Adviesgroep weten we als geen ander dat het voeren van een goede administratie essentieel is voor het succes van jouw onderneming. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in de branche, wat betekent dat zij precies weten hoe zij jou het beste kunnen adviseren.

Wij begrijpen dat ondernemerschap al uitdagend genoeg is en nemen daarom graag de financiële rompslomp uit handen. Door samen te werken met Pollux Adviesgroep kun jij je focussen op waar jij goed in bent: ondernemen. Ons team staat voor je klaar om jouw administratieve lasten te verlichten en kansen te identificeren waarmee jij kunt groeien.

Onze diensten

Administratieve ondersteuning

Als administratiekantoor biedt Pollux Adviesgroep diverse diensten aan om jouw administratie vlekkeloos te laten verlopen. Van het opzetten en onderhouden van een overzichtelijke boekhouding tot het verzorgen van de aangiftes en rapportages, wij zorgen ervoor dat jouw financiële basis op orde is.

Fiscaal advies

Naast onze administratieve diensten bieden wij ook fiscaal advies aan. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle nieuwe wet- en regelgeving en helpen jou om optimaal gebruik te maken van belastingvoordelen. Wij denken graag met je mee om jouw fiscale positie te optimaliseren en risico’s te beperken.

Bedrijfsadvies

Wij geloven in de kracht van goed onderbouwd bedrijfsadvies. Of je nu wilt groeien, investeren of een strategieverandering overweegt, ons team staat voor je klaar om jou te adviseren bij belangrijke beslissingen. Met onze kennis en ervaring kunnen we samen met jou doelen stellen en concrete plannen ontwikkelen om deze doelen te bereiken.

Neem contact op met Pollux Adviesgroep

Wil jij ook profiteren van deskundig advies en uitstekende administratieve ondersteuning? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Pollux Adviesgroep. Ons team staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een persoonlijk plan voor jouw onderneming op te stellen.

Laat ons jou helpen om succesvol te ondernemen!