Cloud oplossingen

Werk online met ons samen via cloud oplossingen

Uw administratie neemt veel waardevolle tijd in beslag. Werken met cloud oplossingen als Exact Online, Twinfield en Jortt maakt alles een stuk eenvoudiger. Op verschillende manieren levert u uw documenten digitaal aan. Dat kan zelfs middels het maken van een foto met uw smartphone. Uw documenten staan dan direct in uw administratie en worden – met een juiste inrichting van de software – bijna volautomatisch verwerkt. Automatiseer ook de bankverwerking via een directe bankkoppeling en bespaar nóg meer tijd en kosten.

U werkt snel en gemakkelijk met ons samen

Met de bedrijfssoftware van Exact Online, Twinfield en Jortt kunt u snel en gemakkelijk online samenwerken met ons advies- en administratiekantoor. Door directe toegang tot uw administratie kunnen wij sneller op uw vragen reageren en u beter ondersteunen bij het ondernemen. Daarnaast houden wij uw administratie continu in de gaten en signaleren wij proactief eventuele fouten en/of afwijkingen. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij verzorgen uw Btw aangiften en uw jaarrekening

Met de cloud oplossingen van Exact Online, Twinfield en Jortt kunnen wij uw aangifte Omzetbelasting volledig online voorbereiden en via ons digitale aangiftekanaal met de Belastingdienst voor u indienen. Als ondernemer voldoet u dan volledig aan de moderne eisen voor het indienen van de Btw aangifte. Bovendien koppelen wij uw administratie direct aan onze rapportage en jaarrekening software waardoor wij u snel van betrouwbare bedrijfsinformatie kunnen voorzien.

Ondersteuning Exact Online, Twinfield en Jortt

Wij ondersteunen u bij de keuze van de juiste administratie oplossing voor uw onderneming en bij het inrichten, onderhouden, verwerken en controleren van uw administratie. Ook kunt u bij ons terecht voor training en coaching van uw interne gebruikers.

Neemt u dan vrijblijvend contact op met een Business coach van Pollux Adviesgroep of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan graag contact met u op voor een nadere kennismaking.