Salaris & Loonaangifte

Salarisadministratie uitbesteden door online samenwerken

Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk en bovendien heeft u hier specifieke salarisadministratie- en aangiftesoftware voor nodig. Met behulp van Exact Online Salaris voeren wij uw volledige salarisadministratie op efficiënte wijze en tegen aantrekkelijke tarieven. Onze specialisten helpen u zo tijd en kosten te besparen.

Volledig online en digitaal

Wij voeren uw salarisadministratie volledig online en werken hierin flexibel met u samen. Zo bepaalt u zelf de taakverdeling in het verloningsproces. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om variabele mutaties zelf in te voeren, zoals variabele beloningen of onkostenvergoedingen. Of wellicht wilt u uitsluitend nieuwe medewerkers aanmaken. Alles is mogelijk in Exact Online Salaris. Zo ook het digitaal verzenden van alle loonstroken en jaaropgaven aan uw medewerkers.

Aangifte Loonbelasting en premies volksverzekeringen

Met behulp van Exact Online Salaris verzorgen wij uw aangiften Loonbelasting en premies volksverzekeringen volledig online en verzenden wij deze voor u via ons digitale aangiftekanaal met de Belastingdienst. Als ondernemer voldoet u dan volledig aan de moderne eisen voor het indienen van de aangifte Loonbelasting en premies volksverzekeringen.

Werkkostenregeling & cao’s volledig up-to-date

Voldoet u al aan de administratieve eisen van de werkkostenregeling (WKR). Wij kunnen de WKR snel een eenvoudig voor u inrichten en integreren met uw boekhouding. Naast wijzigingen in de WKR worden ook wijzigingen in uw CAO automatisch door ons bijgewerkt en up-to-date gehouden. U heeft hier zelf geen omkijken meer naar.

Betaal alleen voor definitieve verloningen

Bij Pollux Accounting & Advisering betaalt u alleen voor de door u goedgekeurde en definitief verwerkte verloningen (loonstroken). Zo leidt uitbesteding van uw salarisadministratie niet tot onverwachte hoge kosten. Pollux Adviesgroep is een gecertificeerd Exact Online advies- en administratiekantoor.

Wilt u meer informatie?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met een Business coach van Pollux Adviesgroep of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan graag contact met u op voor een nadere kennismaking. Lees ook meer over onze werkwijze.