Aangifte IB en Vpb

Aangifte Inkomstenbelasting en belastingvoordeel

Elke inwoner van Nederland die inkomen heeft, moet aangifte doen voor de Inkomstenbelasting. Pollux Adviesgroep kan deze aangifte voor u verzorgen. Door onze uitgebreide fiscale kennis zorgen wij er voor dat u geen aftrekposten misloopt en daarnaast zullen wij u adviseren hoe u de belastingafdracht in de toekomst zoveel mogelijk kunt beperken. Wij verzorgen de aangifte Inkomstenbelasting voor zowel ondernemers, privé personen als fiscale partners.

Aangifte Vennootschapsbelasting en jaarcijfers

Rechtspersonen, waaronder BV’s, NV’s en coöperaties zijn belastingplichtig voor de Vennootschapsbelasting (Vpb). Pollux Adviesgroep kan de jaarcijfers van uw onderneming opstellen en vervolgens de aangifte Vpb voor uw onderneming voor u verzorgen. Wij beschikken over actuele kennis van de belastingwetgeving en zorgen er voor dat belastingvoordelen zo goed mogelijk worden benut.

Wilt u meer informatie?

Laat hier uw gegevens achter en een Business Coach van Pollux Adviesgroep neemt contact met u op voor een nadere kennismaking. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen of eerst nog meer lezen over onze werkwijze.