Wie wij zijn

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in het bedrijfsleven ervoeren wij een drive om zelfstandig een adviesbureau op te richten, waarin daadkracht, lef, verbinding en integriteit voorop staan. Inmiddels is Pollux Adviesgroep diverse samenwerkingsverbanden aangegaan en zijn er medewerkers aangesteld die dezelfde kernwaarden essentieel vinden, waarmee wij veel kennis in huis hebben, voldoende capaciteit hebben om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden en over een ruim netwerk beschikken.

Onze naam is afkomstig vanuit de Griekse mythologie. In de Griekse Mythologie is Pollux, een godenzoon, de beste vriend van Castor, een koningszoon. Pollux en Castor hadden het verlangen naar avontuur en heldendaden gemeen, ze ondernamen altijd alles samen. In een gevecht stierf Castor. Pollux smeekte zijn vader Jupiter, dat hij eveneens mocht sterven. Pollux kreeg de keuze om te sterven in alle eeuwigheid bij de goden op de Olympos te wonen of samen met Castor te verblijven. Blijmoedig koos Pollux voor het laatste; Castor en Pollux zijn altijd samen aan de hemel of onder de horizon.

Een mythe over daadkracht, lef, verbinding en integriteit. Deze kenmerken komen terug in de dienstverlening van Pollux Adviesgroep. Wij staan met daadkracht achter onze klanten, hebben het lef om het uiterste uit de wet- en regelgeving te halen ten bate van onze klanten en voelen verbinding met zowel de onderneming van onze klanten als de privé personen achter de onderneming.

Pollux Adviesgroep staat voor echt ondernemerschap; het zien van mogelijkheden en het leveren van flexibiliteit en oplossingen. Hierdoor hebben onze relaties voldoende tijd en ruimte om te ondernemen. Wij geloven in gezamenlijke groei door het aangaan van samenwerkingsverbanden met onze relaties en wij investeren continue in de ontwikkeling van talent om deze groei samen met onze relaties te bereiken. Door onze laagdrempelige en directe aanpak en onze proactieve opstelling bereiken we steeds het beste resultaat, zowel voor onze relaties als voor onze eigen professionals. Homepage Pollux Adviesgroep

Pollux Adviesgroep 

 

Pollux Accounting & Advisering

Pollux Accounting & Advisering is een modern en vooruitstrevend advies- en administratiekantoor gericht op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen transparante tarieven voor het mkb. Onze nadruk ligt op de begeleiding en advisering van ondernemers op administratief, juridisch en fiscaal gebied. Dit doen wij proactief.

Wij werken met bewezen cloud oplossingen zoals Exact Online en Visionplanner. Dit stelt ons in staat om snelle en adequate ondersteuning te bieden. Op efficiënte wijze leveren wij de juiste informatie op het juiste moment en dragen wij direct bij aan de automatisering van diverse tijdrovende administratieve processen. Jij als ondernemer houdt hierdoor meer tijd over om te besteden aan de andere facetten van jouw onderneming. Bezoek website