Hoe wij werken

Betrokken, ondernemend en strategisch

Een Business coach van Pollux Adviesgroep voelt zich betrokken bij het succes van jouw onderneming en verdiept zich voortdurend in de ontwikkelingen in jouw branche. De Business coach is ondernemend en strategisch, bewaakt jouw doelstellingen en richt zich samen met jou op groei en rendement. Voor jouw onderneming, maar ook voor jou als ondernemend privé persoon.

Integrale aanpak. Uw wensen staan centraal

De Business coach is jouw centrale aanspreekpunt voor zowel administratieve zaken als ook voor advisering op juridisch en fiscaal gebied. Op die manier borgen wij dat belangrijke onderwerpen altijd vanuit meerdere invalshoeken worden belicht, alle relevante informatie juist, volledig en tijdig beschikbaar is en kansen en bedreigingen door zowel adviseur, maar ook door jou als ondernemer, goed afgewogen kunnen worden.

Iedere vraag of opdracht is voor ons specifiek. Wij stellen jouw wensen en behoeften daarom centraal en kiezen in onze dienstverlening voor een persoonlijke en directe no-nonsens aanpak.

Efficiënt en transparant. Modern en vooruitstrevend

Wij hechten veel waarde aan een efficiënte, effectieve en transparante samenwerking met jou als ondernemer. Dit bereiken wij door onze processen en communicatiemiddelen continue te moderniseren. Ons advies- en administratiekantoor is hierin vooruitstrevend en wij lopen dan ook voorop in de laatste ontwikkelingen in de markt van zakelijke dienstverleners.

Online administratiekantoren in heel Nederland

Voor onze administratieve dienstverlening en advisering zijn wij niet gebonden aan een fysieke locatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen, maar ons streven is om zoveel mogelijk met jou samen te werken in de cloud. Zo werken wij snel, efficiënt en effectief samen met onze relaties.

Naast het gebruik van moderne communicatiemiddelen, zoals Skype, Exact Online en Visionplanner, maken wij ook gebruik van e-mail, telefoon en wij bezoeken onze relaties uiteraard ook op locatie als de activiteiten hierom vragen.

Kennismaking, offerte op maat en abonnementsvormen

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening dan volgt er eerst een kennismakingsgesprek waarin wij jouw huidige situatie en jouw wensen en behoeften voor de toekomst met jou bespreken. Hierna ontvang je van ons een offerte op maat voor jouw specifieke situatie tegen onze transparante tarieven voor het mkb.

Wij werken op basis van offerte & nacalculatie of op basis van vaste prijsafspraken. Dit is afhankelijk van de aard van de opdracht. Bij een vaste prijsafspraak is tevens een abonnementsvorm mogelijk waarmee de jaarlijkse kosten over de verschillende maanden in het jaar gespreid worden.

Wilt u meer informatie?

Laat hier jouw gegevens achter en een Business Coach van Pollux Adviesgroep neemt contact met jou op voor een nadere kennismaking. Je kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen.