Boekhouding & Btw

Hoge mate van automatisering en lage kosten boekhouding

U wilt uw boekhouding en aangifte Btw uitbesteden? Pollux Adviesgroep streeft er naar om het aantal handmatige boekingen te beperken door de focus te leggen op automatisering, digitalisering, robotisering én professionalisering van uw boekhouding. Hiervoor maken wij gebruik van oplossingen als Exact Online, Twinfield, Jortt en Visionplanner. Wij werken dan ook zo veel mogelijk met u samen in de cloud. Dit houdt in dat onze tijd, maar ook úw tijd, op efficiënte en effectieve wijze wordt ingezet. De kosten houden we zo ook laag.

Lever uw informatie aan via laptop, tablet of smartphone

Wij voeren uw boekhouding in Exact Online Boekhouden, Twinfield of Jortt. En dat maakt alles een stuk eenvoudiger. Zo hoeft u bonnen, inkoopfacturen of verkoopfacturen alleen maar in te scannen met uw smartphone, laptop of tablet. Wij zorgen vervolgens voor de tijdige, juiste en volledige verwerking van uw documenten in uw boekhouding. U krijgt volledig online inzicht in deze boekhouding, zodat u continu op de hoogte bent van de omzet- en resultaatontwikkeling van uw bedrijf. Verder biedt dit ons ook mogelijkheden om u tijdig te voorzien van advies, niet alleen als het slecht gaat, maar ook als het goed gaat.

Ook uw Btw aangifte en jaarrekening online

Met als Exact Online, Twinfield, Jortt en Visionplanner verzorgen wij ook uw Btw aangiften volledig online en deze dienen wij voor u in via ons digitale aangiftekanaal met de Belastingdienst. Als ondernemer voldoet u dan volledig aan de moderne eisen voor het indienen van de Btw aangifte. Bovendien koppelen wij uw administratie direct aan onze rapportage en jaarrekening software waardoor wij u snel van betrouwbare bedrijfsinformatie kunnen voorzien.

Boekhouding gedeeltelijk uitbesteden of ander boekhoudpakket?

U kunt op diverse manieren met ons samenwerken en bijvoorbeeld ook kiezen voor gedeeltelijke uitbesteding van uw boekhouding. Bijvoorbeeld omdat u uw verkoopfacturen wilt blijven maken in een ander facturatiesysteem. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en behoeften. Voert u uw boekhouding al in Exact Online, Twinfield  of Jortt en bent u voor ondersteuning op zoek naar een advies- en administratiekantoor? Via onze accountancymodules kunt u ons toegang geven tot uw administratie en werken we samen aan een betere boekhouding. 

Wilt u meer informatie?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met een Business coach van Pollux Adviesgroep of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan graag contact met u op voor een nadere kennismaking. Lees ook meer over onze werkwijze.