Uitbesteden administratie Groningen

Uitbesteden administratie Groningen / Administratiekantoor Groningen – Jouw administratie in de cloud

Scherpe tarieven voor het mkb

Online administratiekantoor Groningen uitbesteden administratie Groningen btw aangifte inkomstenbelasting jaarrekening advies proactief juridisch fiscaal

Administratie uitbesteden in Groningen: lage kosten door hoge mate van automatisering

Jij wilt jouw administratie uitbesteden in Aduard? Pollux Adviesgroep streeft er naar om het aantal handmatige boekingen te beperken door de focus te leggen op automatisering, digitalisering én professionalisering van jouw administratie. Wij werken hierbij zo veel mogelijk online en met jou samen. Dit houdt in dat onze tijd, maar ook jouw tijd, op efficiënte en effectieve wijze wordt ingezet. Zo houden wij de kosten voor het uitbesteden van jouw administratie ook laag.

Maandabonnement: uitbesteden van uw administratie + advisering

Pollux Accounting & Advisering verzorgt uw administratiejaarrekening en fiscale aangiften tegen een vast bedrag per maand in de vorm van een abonnement. Naast de lage kosten voor het uitbesteden van uw administratie onderscheiden wij ons door proactieve en kwalitatieve begeleiding/advisering tegen scherpe tarieven voor het mkb. Zo kunt binnen het afgesproken maandabonnement ook direct een beroep doen op onze financiële, fiscale en juridische bedrijfsadvisering.

Voor een offerte op maat en/of meer informatie kunt u hier uw gegevens achterlaten. Een Business Coach van Pollux Accounting & Advisering neemt dan contact met u op.

Overige voordelen uitbesteden administratie

 • Gratis overstapservice en gratis adviesscan
 • Toegang tot Exact Online voor aanlevering van inkoopdocumenten
 • Tips & trucs om het aantal inkoopdocumenten te verlagen
 • Altijd en overal online inzicht in uw administratie
 • Digitale dossiervorming van uw administratie
 • Proactieve begeleiding/advisering door een Business coach

Gratis overstapservice

Overstappen van uw huidige accountant/boekhouder naar Pollux Accounting & Advisering verloopt voor u als ondernemer snel, eenvoudig en geheel kosteloos. U kunt hierbij het volgende van ons verwachten:

 • Wij begeleiden u bij een vloeiende overstap middels onze heldere online checklist
 • Wij nemen contact op met uw vorige accountant/boekhouder en vragen uw stukken op
 • Wij zetten uw administratie opnieuw op in de cloud omgeving van Exact Online
 • Wij optimaliseren en digitaliseren uw administratie in Exact Online
 • Wij geven u direct toegang tot Exact Online en trainen u in het gebruik van Exact Online
 • Wij verzorgen alle benodigde correspondentie met de Belastingdienst
 • Indien noodzakelijk vragen wij bij de Belastingdienst uitstel aan voor uw fiscale aangiften

Gratis adviesscan

Naast de gratis overstapservice bieden wij u als nieuwe relatie direct een gratis adviesscan aan. Hierin beoordelen wij voor u en uw onderneming of veranderingen in belastingwetgeving, bedrijfsresultaten of toekomstplannen aanleiding geven om eerdere adviezen bij te stellen. Wij richten ons bij de adviesscan op de volgende onderwerpen:

 • Winst, continuïteit en toekomstplannen
 • Actualiteit rechtsvorm en ondernemersrisico’s
 • Vermogensetikettering en fiscaal te behalen voordelen

Snel, efficiënt en effectief samenwerken in de cloud

Voor onze dienstverlening en advisering zijn wij niet gebonden aan een fysieke locatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zuidhorn, maar ons streven is om zoveel mogelijk met u in de cloud te werken. Naast het gebruik van moderne communicatiemiddelen, zoals Skype, Exact Online en Visionplanner, maken wij ook gebruik van e-mail, telefoon en wij bezoeken onze relaties uiteraard ook op locatie als de activiteiten hierom vragen.

Meer informatie of direct van start?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met een Business coach van Pollux Accounting & Advisering of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan graag contact met u op voor een nadere kennismaking. Lees ook meer over onze werkwijze.